jeudi 30 avril 2015

Zelf het meest krachtige natuurlijk antibioticum maken

Sterk antibioticum

De basisformule van deze krachtige tonic dateert uit het middeleeuwse Europa, dat wil zeggen, uit de tijd toen de mensen leden onder allerlei ziekten en epidemieën.

Deze reinigende tonic is eigenlijk een antibioticum dat gram-positieve en gram-negatieve bacteriën doodt. Het heeft ook een krachtige antivirale en antifungale formule, verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom in alle delen van het lichaam. Deze plantaardige remedie is de beste keuze voor de strijd tegen candida.

Deze tonic heeft veel mensen geholpen om vele virale, bacteriële, parasitaire en schimmelinfecties te genezen
Het stimuleert de bloedsomloop en zuivert het bloed. Kortom, deze tonic is effectief bij de behandeling van veel ziekten, het versterkt het immuunsysteem, fungeert als antiviraal, antibacterieel, antischimmel en antiparasitaire geneesmiddel en is hier vaak zeer succesvol in. Het helpt bij de meest ernstige infecties.

Het recept

U zult wellicht handschoenen willen dragen tijdens de voorbereiding, in het bijzonder bij het hanteren van hete pepers, omdat het moeilijk is de tintelingen uit handen te krijgen! Wees voorzichtig, de geur is erg sterk, en kan de sinussen direct stimuleren.

Ingrediënten:

– 24 oz / 700 ml appelazijn (altijd biologisch gebruiken)

– ¼ kopje fijngesneden knoflook

– ¼ kopje fijngesneden ui

– 2 verse pepers, de heetste je kunt vinden (wees voorzichtig met het reinigen – handschoenen dragen !!!)

– ¼ kopje geraspte gember

– 2 el geraspte mierikswortel

– 2 eetlepels kurkuma poeder of 2 stuks van kurkumawortel

voorbereiding:

1. Combineer alle ingrediënten in een kom, behalve de azijn.
2. Plaats het mengsel in een Mason jar.
3. Giet er een beetje appelazijn bij en vul het tot de top. Het beste is wanneer 2/3 van de pot uit droge ingrediënten 4. bestaat, en de rest is gevuld met azijn.
5. Goed sluiten en schudden.
6. Houd de pot op een koele en droge plaats voor 2 weken.
7. Meerdere keren per dag goed schudden.
8. Na 14 dagen, goed uitpersen en zeef de vloeistof door een plastic zeef.
9. Voor betere resultaten doe er een gaasje overheen.
10. Goed uitknijpen zodat al het sap eruit komt.
11. Gebruik de rest van het droge mengsel bij het koken.

Uw tonic is klaar voor gebruik. U hoeft deze niet in uw koelkast te bewaren. Het zal lang goed blijven.

Extra Tip: U kunt het ook gebruiken in de keuken, meng het met wat olijfolie en gebruik het als een salade dressing of in uw stoofschotels.

dosering:

Let op: De smaak is erg sterk en scherp!

Extra Tip: Eet een schijfje sinaasappel, citroen of limoen nadat u de tonic heeft genomen om het brandende gevoel te verlichten.

Gorgelen en doorslikken.

Verdun het niet in het water omdat het het effect dan zal verminderen.

Neem 1 eetlepel elke dag om het immuunsysteem te versterken en te vechten tegen verkoudheid.

Verhoog de hoeveelheid elke dag tot u een dosis van 1 klein glas per dag (ter grootte van een likeur glas) heeft bereikt.

Als je strijd tegen een meer ernstige ziekte of infectie, neem 1 eetlepel van de tonic 5-6 keer per dag.

Het is veilig voor zwangere vrouwen en kinderen (gebruik kleine doses!), Omdat de ingrediënten allemaal natuurlijk zijn en geen giftige stoffen bevatten.

Raadpleeg ten alle tijden een arts! Dit is geen wondermiddel


Zelf het meest krachtige natuurlijk antibioticum maken

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire